خبر فوری

اصلاح ساختار بودجه، ضروری انگار ناپذیر

شهرکرد خنک‌ترین نقطه در کشور شد

صادرات بادام چهارمحال و بختیاری از ۵۰ میلیون دلار گذشت

استاندار: فهرست فعالان اقتصادی هند برای توسعه همکاری با چهارمحال و بختیاری اعلام شود

استاندار: مسائل چهارمحال و بختیاری نیازمند راهکارهای علمی و نوآورانه است

نصب هزار و ۸۰۰ متر ریسه نوری در شهرکرد

بهزاد کریمی سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد، از اجرای نورپردازی‌های متنوعی برای استقبال از بهار خبر داد.

مسعود حبیبی با بیان اینکه اجرای طرح استقبال از بهار باید شادی و نشاط را در شهر برای شهروندان و مسافران نوروزی به‌همراه آورد و شهر را بهاری کند، گفت: عملیات نورپردازی با هدف زیباسازی منظر و محیط شهری و همچنین ایجاد نشاط در فضای شهری، در ورودی‌ها و بلوار‌های سطح شهر اجر شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هزار و ۸۰۰ متر طول ریسه نوری در سطح شهرکرد نصب شده است، افزود: ۶۲۵ متر طول ریسه نوری در بلوار فردوسی شمالی، ۵۰۰ متر طول ریسه نوری در بلوار امام خمینی میرآباد، ۳۷۵ متر طول ریسه نوری در میدان امام حسین (ع) و ۳۰۰ متر طول ریسه نوری در میدان شهدا نصب شد.
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد، اعتبار نورپردازی‌ها را ۱۲ میلیارد ریال برآورد کرد و گفت: اجرای طرح‌های نورپردازی و زیباسازی شهری یکی از اهداف اصلی و اولویت‌های سازمان سیما، منظر است که در این راستا اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محتوای مرتبط
آرشیو روزنامه
دیده بان زاگرس 2251
شماره 2251 - 18 مهر 1405
روزنامه دیده بان زاگرس شماره 2232
شماره 2232 - 22 شهریور 1405
روزنامه دیده بان زاگرس شماره 2231
شماره 2231 - 21 شهریور 1405
روزنامه دیده بان زاگرس شماره 2230
شماره 2230 - 18 شهریور 1405
روزنامه دیده بان زاگرس شماره 2229
شماره 2229 - 17 شهریور 1405
آخرین اخبار
پر بازدیدترین اخبار

جنایت هولناک در مرودشت؛ جسد مرد ۶۰ ساله با دست‌وپا و صورت بسته در چاه پیدا شد / ردپای یک زن در قتل

معاون وزیر میراث فرهنگی: نمد ایران قابلیت عرضه به بازارهای جهانی دارد

افتتاح دومین جشنواره ملّی نمد در شهرکرد