خبر فوری

اصلاح ساختار بودجه، ضروری انگار ناپذیر

شهرکرد خنک‌ترین نقطه در کشور شد

صادرات بادام چهارمحال و بختیاری از ۵۰ میلیون دلار گذشت

استاندار: فهرست فعالان اقتصادی هند برای توسعه همکاری با چهارمحال و بختیاری اعلام شود

استاندار: مسائل چهارمحال و بختیاری نیازمند راهکارهای علمی و نوآورانه است

عراقچی: آمریکا با شروط طرح هفت‌روزه ایران موافقت کرد، اما خواستار افزودن چند بند شد

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه الاخباریة عراق اعلام کرد که مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد. وی تأکید کرد که این مذاکرات از طریق کشور‌های واسطه مانند پاکستان و قطر به‌طور مستمر در حال انجام است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با شبکه الاخباریه عراق، از ادامه مذاکرات ایران و آمریکا از طریق کشورهای واسطه، از جمله پاکستان و قطر، خبر داد و گفت: مذاکرات ما به‌طور مستمر در حال انجام است.

سیدعباس عراقچی در پاسخ به سوال مجری عراقی درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، تأکید کرد که مذاکرات با طرف آمریکایی از طریق کشورهای واسطه همچنان ادامه دارد. وی همچنین به ابتکار طرح هفت روزه اشاره کرد که پیش‌تر به طرف آمریکایی ارائه شده و در آن شروط ایران به‌صراحت بیان شده است. عراقچی افزود: قرار بود در روز ششم این دوره، تنگه هرمز به‌طور کامل باز شود و آمریکایی‌ها به ما اطلاع دادند که با این شروط موافق‌اند، اما خواستار افزودن چند بند دیگر به آن هستند.

در ادامه مصاحبه، عراقچی به سوالاتی درباره شروط جدید آمریکایی‌ها پاسخ داد و گفت: این شروط به موضوعاتی مربوط می‌شود که پیش‌تر در مذاکرات قبلی به آنها پرداخته‌ایم. وی تأکید کرد که آنچه از طرف آمریکایی می‌خواهیم، پایبندی به تمام تعهدات مندرج در یادداشت تفاهم اسلام‌آباد است که پیش‌تر امضا شده است. عراقچی همچنین بیان کرد که پس از پایبندی آمریکا به این تعهدات، می‌توانیم وارد مذاکرات درباره پرونده‌های دیگر شویم.

عراقچی در ادامه به ابتکار هفت‌روزه اشاره کرد و گفت: ما در سه دور مذاکرات با طرف آمریکایی وارد شدیم و هر سه دور به جنگ علیه ما منتهی شد. بنابراین، هیچ اعتمادی به رویکرد آمریکایی‌ها وجود ندارد. وی افزود: هدف از ارائه ابتکار هفت‌روزه ادامه مسیر دیپلماسی است و درهای دیپلماسی برای ما باز است، مشروط بر اینکه طرف مقابل به تفاهم‌ها پایبند باشد.

وی همچنین به تنش‌های اخیر در تنگه هرمز و دریای سرخ اشاره کرد و گفت: موضع ما درباره تنگه هرمز شفاف است و تا زمانی که توافقی حاصل نشود، تنگه برای همه باز نخواهد شد. عراقچی تأکید کرد که طرف آمریکایی باید شروط ایران را بپذیرد تا تنگه برای کشتی‌ها باز شود.

عراقچی در ادامه به فشارهای آمریکا و تحریم‌های اقتصادی اشاره کرد و گفت: ایران به هیچ‌وجه تسلیم تهدیدهای نظامی و تحریم‌های اقتصادی نخواهد شد و تنها راه‌حل مناسب، دیپلماسی و مذاکره است. وی همچنین تأکید کرد که تنگه هرمز در آب‌های سرزمینی ایران و عمان قرار دارد و هیچ ارتباطی با آب‌های بین‌المللی ندارد.

وزیر امور خارجه ایران در پایان به وضعیت کنونی دریای سرخ و تحولات آن اشاره کرد و گفت: مردم یمن سال‌هاست که تحت محاصره اقتصادی عربستان سعودی قرار دارند و اکنون تصور می‌کنند فرصتی برای شکستن این محاصره پیدا کرده‌اند. وی تأکید کرد که موضع رسمی ایران مهم‌تر از هرگونه اظهارنظر غیررسمی است و واقعیت میدانی باید مورد توجه قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محتوای مرتبط
آرشیو روزنامه
روزنامه دیده بان زاگرس شماره 2258
شماره 2258 - 27 مهر 1405
شماره 2257 - 26 مهر 1405
روزنامه دیده بان زاگرس 2256
شماره 2256 - 25 مهر 1405
دیده بان زاگرس 2251
شماره 2251 - 18 مهر 1405
روزنامه دیده بان زاگرس شماره 2232
شماره 2232 - 22 شهریور 1405
آخرین اخبار
پر بازدیدترین اخبار

وضعیت شیوع بیماری‌های حاد تنفسی؛ سهم ۵۶ درصدی کودکان از آنفلوانزا

۳۸ هزار تن ماهی و خوراک آبزیان از چهارمحال و بختیاری صادر شد

صادرات ۳۱ هزار تن خوراک آبزیان از چهارمحال و بختیاری به بازارهای خارجی